En el 30 aniversari de la mítica ruta del bakalao
• Dimarts que ve 13 de març el Dj Chimo Bayo i Cellers Arráez presenten el primer technovino.
València. Cellers Arráez i Chimo Bayo són els creadors del nou vi que està circulant com la pólvora des d’ahir per les xarxes socials. Es tracta de HUHA, el primer vi del archiconocido DJ de música techno dels 90 Chimo Bayo, que pretén ser tot un tribut a la ruta del bakalao en el seu 30 aniversari.
Cellers Arráez ha tornat a sorprendre amb el seu nou vi HUHA abans, fins i tot, del seu propi llançament, previst para dins de dues setmanes, el pròxim 13 de març. L’última incorporació a la saga de vins canalles del celler, que naix arran d’una col·laboració amb Chimo Bayo, no està encara a la venda, però tal ha sigut l’expectació i la viralización de la fotografia de la botella que ja s’han rebut nombroses trucades i mails per a aconseguir el primer technovino. Gràcies a l’abast de la fotografia ja s’han posat en contacte amb el celler de La Font de la Figuera des d’altres països com Alemanya, Argentina, Mexico, Singapur o Japó per a tenir més detalls sobre el vi.
Tots els detalls del projecte, des de les característiques del vi, accions i esdeveniments que es van a dur a terme, així com detalls de la seua comercialització s’explicaran en l’esdeveniment de presentació del dia 13. “Fins llavors la gent només podrà fer comandes directament a través de la pàgina web https://vinohuha.com ”.
Des de Cellers Arráez expliquen que “el vi HUHA és un homenatge a la llibertat, la música de la felicitat i l’hedonisme d’aquells anys i volíem celebrar-ho d’una manera especial: amb el primer vi d’un dels DJ que va transformar el panorama techno a Espanya i que va aconseguir que, gran part del món, girara la mirada cap a València».
https://youtu.be/6sb8kp-cira
Cellers Arráez i Chimo Bayo han decidit al costat de Kids, agència de publicitat amb la qual porten treballant des de fa un temps l’estratègia de comunicació i disseny dels seus vins, convertir el crit de guerra HUHA en la pròpia marca del vi, deixant per a la part posterior de l’etiqueta aqueix toc irònic amb el qual fer riure al consumidor. En ella, es pot llegir: “El nostre raïm bobal ha sigut seleccionada minuciosament sota el mètode ‘aquesta sí, aquesta no, aquesta m’agrada me la com jo’. Solament així podem aconseguir un technovino que en boca produeix un chiquitán chiquiti tan tan tan, que tun bam bam que tun bam que tepe tepe tam pa pa que tun bam que pem”. Un disseny, afigen, en el qual “usem el groc fluorescent per a desmarcar-nos de la resta d’etiquetes i convertir-nos en el protagonista dels lineals de cellers, supermercats, prestatges de bars o restaurants”.
El director i enólogo del celler des de 2007 és Toni Arráez Calabuig, que ha suposat tota una revolució aportant la seua personalitat i visió del vi de tall modern, disbauxat i actual, sense perdre l’essència que aporta la zona en la qual s’elaboren i la llarga tradició de la família.
Després de l’èxit de vins com a “Mala Vida”, “Bala Perduda”, “Viure sense Dormir”, “Vividor” i altres espumosos com el “Cava Sutra” ara se sumisca a la saga aquest negre de Bobal amb Denominació d’Origen València, que segueix la mateixa línia destrossadora però, igual que la resta, sense oblidar la seua autenticitat i compromís amb les varietats autòctones que ens identifiquen als valencians.